Видео: Што би се случило ако пешачиме како да возиме?!

Loading...

Еднаш кога ќе седнете во своето возило, веднаш знаете дека мора да се вооружите со трпение и бескајна толеранција, за сите заедно да можеме да го зачуваме здравјето и живците.  Но без оглед на тоа, стресните ситуации и незгодните прекршоци на улица, тешко е да се избегнат.
Момците во видеото ни покажаа како би изгледало доколку пешаците се однесуваат како возачите на автомобили. Погледнете и насмајте се!Еднаш кога ќе седнете во своето возило, веднаш знаете дека мора да се вооружите со трпение и бескајна толеранција, за

loading...
Loading...