Видео: Што да направите кога ќе дознаете дека „вашата девојка“ има сопруг?

Loading...

Што се случува кога ќе дознаете дека „вашата девојка“ е всушност мажена- и за тоа ќе ве извести токму нејзиниот сопруг? Секако, голем проблем…
Некој тука ќе настрада, но тоа не сте вие, туку недолжен набљудувач на немилата сцена.
Сепак, овде станува збор за една шега, но на оние што „настрадаа“ воопшто не им беше смешно. Воопшто не беа воодушевени од шегата на овие момци
Погледнете како момците успеаа во намерата да се пошегуваат со случајните минувачи:
 Што се случува кога ќе дознаете дека „вашата девојка“ е всушност мажена- и за тоа ќе ве извести токму нејз

loading...
Loading...