Видео-Што им се случува на крадците во Кина:На кого му се исплати после нека краде!

Loading...

Што се случува кога ќе украдете нешто во Кина?Погледнете го видеото и може да видите каков третман имаат оние што се обидуваат да крадат во Кина.
Па после тој третман ретко кој би се осудил да краде! Можеби доколку секаде во светот крадците се третираат вака, би немало толку многу кражби.
Погледнете за што станува збор.Погледнете го видеото и може да видите каков третман имаат оние што се обидуваат да крадат во Кина.
Па после тој третман ретко кој би се ос

loading...
Loading...