ВИДЕО: Што мисли Весна Бејби за Андријана Алачки?

Loading...

Актерката Весна Петрушевска на “стенд ап Македонија” ја озборува емисијата “Вкусот на традицијата” на Андријана Алачки.
Со начинот на кој пејачката лупи компири и пиперки ја забавува публиката.
Андријана Алачки пак за „Вест” изјави дека не и се лути на Весна, бидејќи секој си ја работи својата работа. Којзнае дали навистина е така?!Актерката Весна Петрушевска на “стенд ап Македонија” ја озборува емисијата “Вкус

loading...
Loading...