Видео: Што му порача Тони Михајловски на овој велешки „талент“?

Loading...

Ви претставуваме уште еден од успешните „Идоли“ кој што се промовираа во Македонија. Погледнете како ова момче ја запеа „Есен во мене“ од Елена Ристеска односно Зелена како што ја нарече некој од жирито.
 Ви претставуваме уште еден од успешните „Идоли“ кој што се промовираа во Македонија. Погледнете како ова м

loading...