Видео: Што останува од автомобилот при удар со дива свиња

Loading...

Погледнете го видеото во кое може да видите што се случува со автомобилот при удар со некое поголемо животно.
Во видеото не се користени  вистински животни.
Задолжително погледнете го видеото во кое може да видите каков ќе биде автомобилот откако ќе удри дива свиња.Погледнете го видеото во кое може да видите што се случува со автомобилот при удар со некое поголемо животно.

loading...