Видео: Што се случува ако испиете Пепси старо 20 години

Loading...

Пред да почнете да го гледате видеото, чувствуваме обврска да ве предупредиме дека не е за луѓе со слаб стомак, бидејќи може да предизвика гадење и повраќање.
Станува збор за еден американец кој реши да види што ќе се случи ако испие едно шише од пијалокот Пепси Кристал, кој не се произведува веќе 20 години. Преку својот јутјуб канал, тој успеа да најде човек, кој му го прати овој пијалок, кој веќе ја нема препознатливата црна боја, туку е нежно жолт…
Погледнете и самите:Пред да почнете да го гледате видеото, чувствуваме обврска да ве предупредиме дека не е за луѓе со слаб стомак, бидејќи може да предизвика гадење и

loading...