Видео: СВАДБЕН МАГИЧЕН ТАНЦ: Овие младенци ќе ве остават без текст

Овие прекрасни младенци ќе ве остават без текст – само доколку видеото го догледате до крај.Џастин Вилман и Џилијан Сипкинс се венчале минатиот викенд во Малибу, а нивниот прв танц стана хит на интернет.
Имено, Џастин е магионичар и се потрудил првиот танц со неговата сопруга да биде наверојатен. Овие прекрасни младенци ќе ве остават без текст – само доколку видеото го догледате до крај.

Џастин Вилман и Џилијан Сипкинс се венчале минатиот викенд во Малибу, а нивниот прв танц стана хит на интернет.
Имено, Џастин е магионичар

Пронајдете не на следниве мрежи: