Видео: Светот им се смее – Судиите продолжуваат со грешките на сметка на Македонија

Светот им се смее на судиите на ФИБА Европа, но тие продолжуваат со грешките на сметка на Македонија.Откако на натпреварот со Црна Гора не ни беше признаен победничкиот кош, вчера вечер судиите им подарија две слободни фрлања на Литванците поради сомнителната лична грешка досудена по пауза од најмалку пет секунди, и покрај тоа што не бевме во бонус.
Светот им се смее на судиите на ФИБА Европа, но тие продолжуваат со грешките на сметка на Македонија.Откако на натпреварот со Црна Гора не ни беше признаен победничкиот кош, вчера вечер судиите им подарија две слободни

Пронајдете не на следниве мрежи: