Видео: Светот виден со очи на вонземјани!

Loading...

Пред десет дена во загребското езеро наводно падна НЛО. На тоа случување присуствуваше филмска екипа која на езерото снимаше документарен филм. На видеото може да се потсетите на ЛИНКОТ.
Медиумите веднаш примиле бројни дојави од загрижените граѓани, а само неколку часа подоцна се појави и видео од падот. Секако за видеото имаше различни реакции.
Пред два дена е објавено ново видео, кое брзо е отстрането, на кое двајца маскирани „ловци на вонземјани“ откриле како во близина на местото каде што падна НЛО-то има необичен сигнал кој е во процес на декодирање.
Вчера, односно седум дена по падот се појави видео за кое тврдат дека е наводно декодираниот материјал. Станува збор за некој вид на дневник.
Иако се гледа дека станува збор за само добро изработен и измонтиран мини филм, тие и понатаму тврдат дека снимката е автентична.
Погледнете!Пред десет дена во загребското езеро наводно падна НЛО. На тоа случување присуствуваше филмска екипа која на езерото с

loading...
Loading...