Видео: Таа се трансформираше во Жељко Јоксимовиќ

Оценете дали таа навистина личи на познатиот Жељко Јоксимовиќ!Младата српска шминкерка Марина Мамиќ на ЈуТјуб објави видео како со неколку потези со шминка се трансформира во Жељко Јоксимовиќ.
Марина ги исцрта препознатиливите веѓи и брадичка, го исенча носот, а си нацрта и лажна коса и додаде уште неколку детали.
Оценете сами дали навистина личи на познатиот српски пејач.

Младата српска шминкерка Марина Мамиќ на ЈуТјуб објави видео како со неколку потези со шминка се трансформира во Жељко

Пронајдете не на следниве мрежи: