Видео: Танц кој ќе ве остави без зборови

Loading...

Кеничи Ебина ги остави сите без зборови.
Притоа, неговиот танц кој најдобро се опишува како роботски танц и Матрикс потези, совршено се вклопи со звучните ефекти, а многумина останаа со отворени усти неверувајќи дека гледаат потези кои на моменти делуваат како да им пркосат на законите по физика.
Секако од публиката одлично беше прифатено тоа па, тој покрај што доби громогласен аплауз, со четири гласа „за“ од жирито помина во следниот круг.
Во видеото може да го погледнете танцот кој сигурно не сте го виделе досега.Кеничи Ебина ги остави сите без зборови.
Притоа, неговиот танц кој најдобро се оп

loading...
Loading...