Видео: Танцот на овие девојки не смеете да го пропуштите

Loading...

Конечно! Чекавме толку долго за да видиме вакво нешто.Ова видео е направено во Сиберија, каде е многу ладно во текот на зимата, и многу пријатно во текот на летото.
Но танцот е се што ни треба! Тој ни дава енергија и топлина.
Погледнете го танцот на овие девојки кој не се пропушта!Ова видео е направено во Сиберија, каде е многу ладно во текот на зимата, и многу пријатно во текот на летото.
Но танцот е се што ни треба!

loading...
Loading...