Видео: Танцот на полуголите девојки од израелската армија

Loading...

Пред околу една недела израелската армија поведе дисциплинска постапка против припаднички на армијата кои се сликале голи. Овој пат девојките се најдоа во уште еден можеби поголем скандал. Имено, во јавноста излезе видео на кое припадничките на армијата играат полуголи.
Не можеме да потврдиме дали девојките на видеото се истите оние кои ќе бидат казнети за фотографиите. Засега од армијата не коментираат ништо околу случајот.
Погледнете го танцот на полуголите припаднички на армијата.Пред околу една недела израелската армија поведе дисциплинска постапка против припаднички на армијата кои се сликале г

loading...
Loading...