Видео: Таткото го ставил бебето во ладилник затоа што многу плачело

Одредена му е кауција од милион долари, на 25-годишниот татко кој своето шест неделно бебе го ставил во ладилник на температура од -12 степени, бидејќи многу плачела.
Лекарите се надеваат дека бебето ќе преживее, но сеуште е рано за да се дадат сигурни проценки.
Температурата на бебето паднала на 29 степени,  а имало и скршеници на рацете и нозете, како и повреди на главата-констатирале лекарите.
Таткото вели дека не  е виновен
Тејлор Џејмс Џојс се изјаснил дека не е виновен, односно дека не го злоставувал детето и правилно ги извршувал обврските како родител. Притоа, го застапувал адвокат кој му бил одреден по службена должност.
Притоа Џојс во полициската станица раскажал неколку верзии од настанот, а на крајот рекол дека го ставил бебето во ладилник затоа што било „уморно од плачење“.Одредена му е кауција од милион долари, на 25-годишниот татко кој своето шест неделно бебе го ставил во ладилник на те

Пронајдете не на следниве мрежи: