Видео: Те тера да полудиш, те обземаат пеперутки во стомакот- слушнете како ангелите на „Victoria Secret“ зборуваат за љубовта!

Loading...

Андријана Лима, Карли Крос, Лили Алдриџ, Марта Ханти и Бети Прислу во кратко видео во модната куќа на „Викторија Сикрет“ говорат за тоа какви се кога се заљубени, секако облечени во секси долна облека.Еднаш толку многу ми недостигаше љубениот па одлетав за Париз и се вратив во рок од 24 часа само за да му кажам дека го сакам- открива Андријана Лима додека другите манекенки се надоврзале со изјави, совети и слатки тајни за својата љубов.
Погледнете го видеото…

 
Еднаш толку многу ми недостигаше љубениот па одлетав за Париз и се вратив во рок од 24 часа само за да му кажам дека го сакам- открива Андријана Ли

loading...
Loading...