Видео: Темната страна на месечината!

Како може знамето на САД кое е на месечината да се вее кога нема ветер, е едно од контроверзните прашања поставени во видеото. Ова видео ќе ви ја покаже темната страна на месечината. 
Постојат многу контроверзни фајлови кои не се појавени за месечината, а овој документарец само ќе ви ги прошири видиците и ќе ви покаже дека некогаш некои моќни личности криеле доста мистерии од јавноста. 
Ова видео ќе ви ја покаже темната страна на месечината. 
Постојат многу контроверзни фајлови кои не се појавени за месечината, а овој

Пронајдете не на следниве мрежи: