Видео: Тепачка на пијани девојки

Loading...

Две млади Русинки решија да ја земат правдата во свои раце.Конфликти, физички пресметки, улични тепачки, неверојатни сообраќајни несреќи веќе одамна се секојдневие во Русија.
Овој пат зтанува збор за две млади девојки кои во пијана состојба одлучиле да ја земат правдата во свои раце. Нивното буткање, кубење и туркање го снимил некој сосед.
Во описот на видеото напишал „конфликтот се случи во 6:15 наутро, а пијаните девојки успеаа прво да ја пробудат целата зграда а потоа и цела улица. Причината за тепачката не е позната.“
 
Две млади Русинки решија да ја земат правдата во свои раце.Конфликти, физички пресметки, улични тепачки, неверој

loading...