Видео: Тепачка помеѓу шофер на автобус и средношколка!

Loading...

Возачот на автобусот – жена се расправала со тинејџерката околу гласната музика.Возачот на автобусот – жена се расправала со тинејџерката околу гласната музика. И наложила да ја исклучи но девојчето не сакало. По караницата настанала и тепачка.
 
Сето тоа е снимено со мобилен телефон од останатите ученици во автобусот и снимката осамна на интернет. покрената е и истрага поради инцидентот. а возачот е суспендиран додека трае истрагата.
Извор:  mkd-news.comВозачот на автобусот – жена се расправала со тинејџерката околу гласната музика. И наложила да ја исклучи но девојчето не сакало. По караница

loading...
Loading...