Видео: Теретани на отворено- ем се сончаат ем вежбаат по танга!

Loading...

Ова лето  беше навистина жешко во украинските теретани на отворено.Ова лето  беше навистина жешко во украинските теретани на отворено. Температурата која уште повеќе беше подигната од Украинките кои сфатија дека трошењето пари на аеробик и солариум е бесцелно кога можат да тренираат во вежбалните на отворено и истовремено да се сончаат.
За да го изведат тоа, тие мораа да се соблечат, а некои отидоа до таму што се појавија во танга.За разлика од жените, мажите заборавија на своите справи, направени од стари советски тенкови и со подотворени усти ги гледаа згодните девојки како вежбаат.
Извор: kurir.mkОва лето  беше навистина жешко во украинските теретани на отворено. Температурата која уште повеќе беше подигната од Украинките кои сфатија де

loading...
Loading...