Видео: Тешко е да се поверува дека ова е видео спот, а не шега!

Loading...

Дали ова навистина е видео спот на песна или шега? Каде ли оди музиката денес?! 

Погледнете го видеото и сами проценете:
Каде ли оди музиката денес?! 

Погледнете го видеото и сами проценете:

loading...
Loading...