Видео: Тито против пудлица!

На ова видео може да погледнете како Тито се бори со својата пудлица.Тито на седница, се бори со својата пудлица. Додека тој зборува кучето постојано лае и не го остава да зборува. На почетокот тоа му претставуваше проблем, но понатака продолжи без проблем да зборува. 
Исто така тој е против ова видео и има наредено делот со „Италија“ да се отстрани. 
Тоа може да го слушнеме во последните секунди од видеото. 
ПогледнетеТито на седница, се бори со својата пудлица. Додека тој зборува кучето постојано лае и не го остава да зборува. На поч

Пронајдете не на следниве мрежи: