ВИДЕО: Токму ова се случува кога ќе се судрат бесно Ферари и Лада

Една сигурносна камера во Русија сними судир помеѓу Ферари и Лада. Во еден момент, изнервираниот возач на италијанскиот суперавтомобил излезе и почна да го брка возачот на белата Лада.Се чини дека Ладата поминала на црвено светло, по што се забила во Ферарито.
Поради аголот под кој е наместена сигурносната камера, не може да се види со какви последици помина возачот на Лада.
Барем е снимен изнервираниот возач на Ферарито, кој не се штедеше да го брка возачот на Ладата.
Погледнете:Се чини дека Ладата поминала на црвено светло, по што се забила во Ферарито.
Поради аголот под кој е наместена сигурносната камера, не може

Пронајдете не на следниве мрежи: