ВИДЕО: Токму вака звучи песна кога ќе ја отпеат најдобрите 30 британски изведувачи

Крис Мартин, Ден Смит, Сил, Сер Боб Гелдоф, One Direction, Боно Вокс, Шинејд О`Конор, Ели Гулдинг… се само дел од пејачите кои ги здружија силите во рамките на акцијата „Band Aid 30“ и испеале божиќна песна, од чија продажба ќе им се помогне на заболените од ебола во светот.„Band Aid 30“ е хуманитарен проект, кој е покренат пред 30 години, а на секој Божиќ, најголемите пејачки имиња од Велика Британија ги здружуваат силите за да снимат сингл, чија продажба би помогнала при решавањето на актуелниот проблем во светот.
Оваа година, парите од продажбата ќе одат за помош на заболените од ебола.
Погледнете како звучи кога најпознатите пејачи ќе се соберат на едно место за хуманитарна цел:„Band Aid 30“ е хуманитарен проект, кој е покренат пред 30 години, а на секој Божиќ, најголемите пејачки имиња од Велика Британија ги з

Пронајдете не на следниве мрежи: