Видео: Топ 100 „Google“ пребарувања во 2013 година!

Loading...

Дознајте што најмногу пребарувал светот во 2013 година….Сите пребарувања во едно видео…
На прво место е Нелсон Мендела, по него е Пол Вокер,а на трето место најмногу е пребаруван iPhone 5S.
За да дознаете кои се другите погледнете го видеото….

Сите пребарувања во едно видео…
На прво место е Нелсон Мендела, по него е Пол Вокер,а на трето место најмногу е пребаруван iPhone 5S.

loading...
Loading...