Видео: Топче за голф накаутираше гледач во публика!

Ваков случај можеи се случува еднаш во милиони.Голфер додека го удирал точето, не ни очекувал дека тоа ќе заврши во главата на еден од присутните во публиката.
Еве како изгледа да бидеш накаутиран од топче за голф:

 
Голфер додека го удирал точето, не ни очекувал дека тоа ќе заврши во главата на еден од присутните во публиката.
Еве како изгледа да бидеш

Пронајдете не на следниве мрежи: