Видео: Традиционален лек против главоболка во Мозамбик

Loading...

Наместо апчиња против главоболка во Мозамбик се уште го користат стариот, исконски начин на „преболување“. Да не му текне никогаш повеќе да се пожали дека го боли главата!

Погледнете во видеото како го прави тоа: 
Да не му текне никогаш повеќе да се пожали дека го боли главата!

Погледнете во видеото како го прави тоа: 

loading...
Loading...