Видео-Трагедија:Почина откако удри во количка во супер-маркет

Loading...

На интернет мрежите кружи видео на кое може да се види како 60-годишна бабичка доживеа несреќа во еден супер-маркет.  Таа починала на лице место откако удрила во количка.
Несреќата се случила во еден супер-маркет во Шангај.
Полицијата сеуште го истражува овој случај. Па, причините за стравичниот настан сеуште не се целосно разјаснети.
Во продолжение може  да го погледнете видеото.На интернет мрежите кружи видео на кое може да се види како 60-годишна бабичка доживеа несреќа во еден супер-маркет. &

loading...
Loading...