Видео: Трејлерот за „Jonh Wick“, со Киану Ривс во главна улога

Loading...

„Изгубив се. Тоа куче беше последниот подарок од мојата покојна жена“Тоа е само еден цитат од новиот филм на Киану Ривс. Првиот трејлер за Џон Вик е полн со возбудливи трикови и сцени. За жал, фановите на Киану, кои го гледаа миленикот во разочарувачките улоги во „Ronin 47“ и „The Day the Earth Stood Still“, се надеваат дека овој негов филм ќе привлече повеќе внимание отолку претходно споменатите улоги.
На следната страница можете да го погледнете трејлерот од последниот филм на Киану Ривс.

Тоа е само еден цитат од новиот филм на Киану Ривс. Првиот трејлер за Џон Вик е полн со возбудливи трикови и сцени. За жал, фановите на Киану, кои

loading...
Loading...