Видео: ТУ БРЕ МАЈКАТА! Зарем тука најдовте да се…

Loading...

Никогаш не знаеш животот каде ќе те однесе, посебно ако возиш по руски путишта.Никогаш не знаеш животот каде ќе те однесе, посебно ако возиш по руски путишта.
Овој возач налета на будала која вози право во него и за да не направи директен судир излета на страна, но тоа не беше единствено изненадување таа вечер.
Очигледно хотелите во Русија се скапи, па луѓето мораат да се наоѓаат  по паркови.
Погледнете го видеото на следната страна:

Никогаш не знаеш животот каде ќе те однесе, посебно ако возиш по руски путишта.
Овој возач налета на будала која вози право во него и за да

loading...
Loading...