Видео: Тутотијали за почетници – Покажете ја креативноста на вашите нокти!

Loading...

Ви претставуваме два туторијали како да ги украсите вашите нокти кои се наменети за почетници.Сакате да имате интересни шари на ноктите, а не сте прецизни во цртањето? Направете интересен и уникатен дизајн на вашите нокти. Одберете ги боите од вашите лакови кои најмногу ви се допаѓаат и покажете ја вашата креативност.
Ви претставуваме два туторијали како да ги украсите вашите нокти кои се наменети за почетници.
Повеќе на ТЗМ.МКСакате да имате интересни шари на ноктите, а не сте прецизни во цртањето? Направете интересен и уникатен дизајн на вашите нокти. Одберете ги боите

loading...
Loading...