Видео: Ученик уринирал во кафето на професорите

Loading...

Момче кое имало 16 години е обвинето за напад откао овој месец е откриено дека уринирал садот во кој професорите приготвуваат  кафе.
Инцидентот се случил во Мисисипи. Притоа некој пријавил дека кафето има чуден вкус како вкус на хемикалии кои се користат за чистење.
Потоа било испитувано и откриено е дека има урина во кафето, па веднаш биле вратени снимките од камерите да се утврди кој ученик го сторил тоа.
Една професорка која се напила од кафето со урина побара медицинска помош.
Полицијата верува дека уште најмалку еден професор се напил од кафето.
А ученикот набрзо ќе се појави во судот за малолетници.
 

 Момче кое имало 16 години е обвинето за напад откао овој месец е откриено дека уринирал садот во кој професорите приго

loading...
Loading...