Видео: Украле компјутери па ги вратиле со извинување!

Loading...

Крадци провалиле во просториите на една невладина организација, која им помага на жртвите на сексуално насилство. Тие украле шест компјутери.Кога провалниците сфатиле дека украле компјутери на невладина организација која им помага на жртви од сексуално насилство, веднаш ги вратиле со извинување.
Кражбата се случила во Калифорнија.
Следниот ден полицијата во 4 часот и 30 минути ја повикала директорката на оваа организација, велејќи им дека во канцеларијата се случува нешто сомнително. Кога пристигнала ја дочекало изненадување.
-Сите компјутери  како и другите драгоцености кои биле земени  биле пред вратата- изјавила таа.
-Не знаевме што земавме. Ви ги враќаме вашите работи. Се надеваме дека и понатаму ќе работите како досега. Бог да ве благослови- пишувало во пораката.
-Ова е прв пар во мојата кариера да видам крадци кои ги враќаат украдените работи- изјавил полицискиот работник Пол Вилијамс.Кога провалниците сфатиле дека украле компјутери на невладина организација која им помага на жртви од сексуално насилс

loading...
Loading...