ВИДЕО: Урнебесен пад на девојка

Сме гледале многу видеа каде девојките паѓаат како „крушки“, но ваков пад по скали сигурни сме дека немате видено!Многу непријатна ситуација е кога високите потпетици стануваат причина за треснувањето на подот, а за стиуацијата да биде уште по непријатна е кога ќе видите дека вашиот пад е веќе документиран и прашање на време е кога ќе се најдете на интернет страните!
Погледнете:Многу непријатна ситуација е кога високите потпетици стануваат причина за треснувањето на подот, а за стиуацијата да биде уште по непријатна е кога

Пронајдете не на следниве мрежи: