Видео: Урнебесна кавга помеѓу Босанец и Американец која ќе ве насмее до солзи!

Урнебесно видео се појави на Јутјуб кое веднаш стана хит. Кавгата помеѓу овој Босанец и Американец го насмеа целиот свет. Снимката е поставена од корисник со име „Босанец во душа“. 
Името на видеото е: Босанец се кара со супервизорот, а кога ќе го последнете дефинитивно ќе ве насмее до солзи.  Кавгата помеѓу овој Босанец и Американец го насмеа целиот свет. Снимката е поставена од корисник со име „Босанец во душа“. 

Пронајдете не на следниве мрежи: