Видео: Урнебесна пародија на новата песна на Бијонсе!

Loading...

 Beyonce vs. Ivana Elektra – Pijana od ljubavi (Drunk in Love)Beyonce vs. Ivana Elektra – Pijana od ljubavi (Drunk in Love) 

Погледнете во видеото како Бијонсе игра пијана. 
Beyonce vs. Ivana Elektra – Pijana od ljubavi (Drunk in Love) 

Погледнете во видеото како Бијонсе игра пија

loading...
Loading...