ВИДЕО: Урнебесни паѓања

Некои паѓаат од невнимание, некои поради нивната глупост! Погледнете:Доволно е само мало невнимание за да се најдете „спружени“ на земја. Страшно е кога некој ќе го документира сето тоа. Затоа внимавајте да не се најдете во оваа листа на урнебесни паѓања! Погледнете: Доволно е само мало невнимание за да се најдете „спружени“ на земја. Страшно е кога некој ќе го документира сето тоа. Затоа внимавајте

Пронајдете не на следниве мрежи: