Видео: Успеала да го сними-Премиерот ја отера новинарката во…

Loading...

Успеала да го сними-Премиерот ја отера новинарката во…Премиерот на владата на кантонот Сараево Суад Зељковиќ ја навреди новинарката која го праша дали може да и даде изјава. Откако тој ја одби, та го праша, дали барем може да си поднесе оставка. 
На крајот на денот премиерот сепак си поднесе оставка.

 
Премиерот на владата на кантонот Сараево Суад Зељковиќ ја навреди новинарката која го праша дали може да и даде изјава

loading...
Loading...