Видео: Ужас во тоалет!

Еве како се прави кампања против возење во алкохолизирана состојба.
Видеото снимено во рамките на кампањата против возење во алкохолизирана состојба претставува вистински шок. Во тоалетот на еден бар поставени се скриени камери, како и посебен механизам зад огледалото.
Кога гостите кои пијат алкохол ќе влезат внатре, во моментот кога ќе застанат пред огледалото, одеднаш доживуваат морничав шок- огледалото се крши и пред нив се појавува глава од кукла. Изгледот на куклата е ист како да била учесник односно жртва во сообраќајна незгода.
Ако се преплашивме ние што само го гледаме ова, можете да претпоставите како им е на оние што учествуваат во ова видео?Еве како се прави кампања против возење во алкохолизирана состојба.
Видеото сниме

Пронајдете не на следниве мрежи: