Видео: Вака реагира девојка кога момчето ќе и каже дека треба да оди во Авганистан!

Loading...

Вака реагираат девојките кога момчето ќе им каже дека треба да оди во Авганистан!Ваков израз на лицето имаат девојките и жените кога ќе дознаат дека нивната посилна половина за неколку часа треба да оди како војник во Авганистан..
Но што се случува на самиот крај, погледнете во видеото:

Ваков израз на лицето имаат девојките и жените кога ќе дознаат дека нивната посилна половина за неколку часа треба да оди како војник во Авганистан

loading...
Loading...