Видео: Вака Уна го теши Алекса

Loading...

Уна го теши Алекса…Уна Сениќ ќе ви го доближи испаднатиот натпреварувач Алекса Перовиќ. Имено, таа го кани на чаша вино каде и откри дека сака постари и зрели жени, а и дека работи на нова песна. Погледнете што уште нешто откирва Алекса Перовиќ.

 
 
Уна Сениќ ќе ви го доближи испаднатиот натпреварувач Алекса Перовиќ. Имено, таа го кани на чаша вино каде и откри дека сака постари и зрели ж

loading...
Loading...