Видео: Ваков Харлем шејк немате видено!

Loading...

Откако се појави, Харлем шејк стана вистински хит ширум светот. 
Многумина се обидуваа да го изведат „танцот“ Харелм шејк, па притоа се случуваше и ова. 
Но, дали го имате видено овој Харлем шејк?!Откако се појави, Харлем шејк стана вистински хит ширум светот. 
Многумина с

loading...
Loading...