Видео: Ваква русокоса нема ни во вицевите!

Loading...

Некој да ви кажува дека вакво нешто може да се случи, не би му верувале!Оваа згодна Русинка при посета на бензинска пумпа зезна се што можеше да се зезне! Некој да ви кажува дека вакво нешто може да се случи, не би му верувале!
Како и да е, таа сепак со својата насмевка може да се заблагодари што сите, од работниците до останатите возачи, беа љубезни и трпеливи со неа.
Погледнете го видеото:

 
Оваа згодна Русинка при посета на бензинска пумпа зезна се што можеше да се зезне! Некој да ви кажува дека вакво нешто може да се случи, не би му в

loading...
Loading...