Видео: Ваква тепачка нема ни на филм

Loading...

Ваква тепачка нема ни на филм, трипати мери еднаш замавни!Ви се случило ли некогаш да направите лоша проценка?
Пијаниот Русин на видеото, и покај тоа што едвај одржува рамнотежа над себе, па уште и покажува сила.
Ваква тепачка нема ни на филм, трипати мери еднаш замавни!
Погледнете го видеото!

Извор: Ohrigjani.mkВи се случило ли некогаш да направите лоша проценка?
Пијаниот Русин на видеото, и

loading...
Loading...