Видео: Вакво паѓање во вести немате видено!

Вакво паѓање на жена во вести се уште не сте виделе. Репортерите често прават гафови пред камера. 
Но, овој пат не е репортерот тој кој буквално паѓа во кадар. 
Еве за што станува збор!Репортерите често прават гафови пред камера. 
Но, овој пат не е репортерот тој кој буквално паѓа во кадар. 
Еве за што ст

Пронајдете не на следниве мрежи: