Видео: Вакво врескање не сте слушнале!

Loading...

Овој мајмун навистина ќе ве насмее до солзи. Тој сака успешно да го имитира својот сопственик, но врескањето не му е погодено.Се гледа дека овие двајца поминуваат голем дел од времето заедно, со оглед на тоа што вресоците им се синхорнизирани (барем што се однесува на тајминот).
Но, работата е поинаква со тоналитетот.
Како и да е, врескањето на овој мајмун ќе ве насмее до солзи.Се гледа дека овие двајца поминуваат голем дел од времето заедно, со оглед на тоа што вресоците им се синхорнизирани (барем што се однесува на тајм

loading...
Loading...