Видео: Ви претставува ли предизвик лудоста на овој новинар?

Loading...

Можете да уживате во поглед од самиот врв на Викторијанските водопади без да се изложите на било каква опасност, додека еден луд новинар од BBC си го ризикува животот за едно од најневеројатните чувства, како што вели самиот. 
Тој се наведнува над 128 метри од вода која грми и поглед кој го одзема здивот, а вивнува адреналинот. Дефинитивно одличен начин за искусување на водопадите. Ова е дел од документарецот „The Rise of the Continents” кој можете да го најдете на официјалната страна на BBC.
 Можете да уживате во поглед од самиот врв на Викторијанските водопади без да се изложите на било каква опасност, додек

loading...
Loading...