Видео: Вистински дух кој предизвикува сообраќајка на автомобил со тинејџери

Loading...

Ова видео нависитна би ве исплашило, пред се затоа што многумина тврдат дека е вистинито. 
Група тинејџери собираат едно девојче на патот во доцните часови, кое навидум не изгледа нормално. Во еден момент, девојчето ја трга својата „маска“ и сите сфаќаат дека е дух, па губејќи ја контролата врз возилото се случува сообраќајна несреќа на автопатот. Ова видео нависитна би ве исплашило, пред се затоа што многумина тврдат дека е вистинито. 

loading...
Loading...