Видео: Во САД заврнал снег кој не може да го стопи ниту оган!

Loading...

Властите во САД добиле илјадници пријави дека снегот кој паднал во големи количини всушност е лажен снег.Имено, потполно лажен снег се појавил речиси во сите делови на САД, а најмногу пријави имало во Џорџија. Голем број луѓе на Јутјуб поставиле видео снимки на кои јасно се гледа дека снегот не се топи ниту со оган, а дури испуштал мирис на пластика.
Многумина се прашуваат дали ова е доказ за геоинжинерингот кој се врши над нашата атмосфера.
Има и такви кои сметаат дека снегот е продукт на HAARP, односно на наводното тајно оружје на САД со кое може да се изведе било кое временско време, односно невреме.
Во целата оваа приказна страшно е тоа што пред неколку недели во снегот во САД откриена била радијација.
Погледнете го видеото:

Имено, потполно лажен снег се појавил речиси во сите делови на САД, а најмногу пријави имало во Џорџија. Голем број луѓе на Јутјуб поставиле видео

loading...
Loading...