Видео: Во жестока тепачка девојки си ги скинаа тангите!

Loading...

Ова видео откако беше поставено привлече доста внимание и насмеа многумина. На видеото е прикажана жестока тепачка меѓу девојки во која жестоко се кинат танги. 
Погледнете како изгледа сето тоа…
На видеото е прикажана жестока тепачка меѓу девојки во која жестоко се кинат танги. 
Погледнете како изгледа сето тоа…

loading...
Loading...